Ansigtszone & refleksterapi

Ansigtszone & refleksterapi er en blid og behagelig behandling, der virker afbalancerende for både krop, psyke & sjæl. Ligesom på fødderne, findes der i ansigtet et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Ansigtszoneterapi er specielt egnet til ubalancer som stress, angst, depression, udbrændthed, smerter, manglende koncentration og andre lidelser relateret til hjerne og nervesystem. En god sidegevinst ved ansigtszoneterapi er, at man opnår en bedre gennemstrømning af ansigtshuden og det underliggende væv, så der sker en opstramning af ansigtshuden og afhjælper væskeophobninger. Ansigtet bliver mere “levende” efter en skøn behandling. Mange bruger også Ansigtszoneterapi ca. hver 4 uge for at “hive stikket ud”, stresse af og give ansigtet et naturligt “løft”. Er det første gang du prøver denne behandlingsform, vil jeg anbefale at du får 3 behandlinger, før du vurderer om det har hjulpet dig. Nogle oplever stor effekt efter 1 behandling, hvor andre har brug for lidt flere behandlinger før effekten viser sig. Er dit “problem” ikke blevet mindre eller er helt væk efter 3-5 behandlinger, så anbefaler jeg oftest at du prøver noget andet, da min erfaring er at de fleste mærker en forskel efter 1 eller 2 behandlinger. Du skal som udgangspunkt forvente 6-7 behandlinger i løbet af 7 uger – alt efter problematikken, og hvor længe den har varet.

Hvad er formålet med Ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapi forebygger symptomer/ubalancer på det fysiske, psykiske og mentale i krop sind & sjæl, der afhjælpes via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet, men det kan også behandle årsagen til, at disse er opstået. Under behandlingen arbejder jeg med det fysiske og psykiske velvære, samt organer og hormonkirtler, hvorved centralnervesystemet, meridianerne, blod og lymfekredsløb påvirkes og bringer kroppen og dens chakraer i balance igen.

Sådan foregår Ansigtszoneterapi:

Du ligger på en briks under et tæppe, lukker øjnene og slapper godt af. Imens jeg starter med en grundbehandling som består af syv forskellige faser med hver sin funktion. Efter grundbehandlingen suppleres der med relevante teknikker, der er specifikt målrettet de aktuelle symptomer. Det foregår primært ved tryk og træk på punkter, der reflekterer til de pågældende neurologiske og fysiske dele af kroppen. Jeg arbejder primært med fingrene på nøje afgrænsede zoner samt nerve-/akupunkturpunkter i ansigtet, som har direkte forbindelse til de specifikke organer, legemsdele, hormonkirtler og hjernedele med deres tilhørende funktioner.

Hvilke symptomer kan Ansigtszoneterapi afhjælpe:

Ansigtszoneterapi kan bl.a. være med til at afhjælpe symptomer som:

 • Allergier
 • Angst
 • Depression
 • Stress/udbrændthed
 • Hormonelle ubalancer
 • Fysiske, psykiske & kroniske smerter

Mulige reaktioner efter behandlingen kan være:

 • Afslappethed
 • Mere energi
 • Træthed
 • Ændring i afføringsmønster
 • Mørkere grumset urin
 • Hyppig vandladning

Det er vigtigt at drikke meget vand efter en behandling, da kroppen frigør og udskiller affaldsstoffer. Reaktionerne efter behandling kan være meget forskellige. Nogle oplever, at deres symptomer forværres i nogle dage, hvorefter de aftager igen, mens andre oplever at få mere overskud. ALT det du mærker er kroppens helbredelsesprocesser, der er aktiveret, hvilket er positivt.

Af din certificeret behandler Lykke, Klinik Bysted