Tweaklite lys & farveterapi

Når lys rammer din krop, trænger de dybt ind i dine celler.

Cellerne i vores krop opfanger signaler, fra alt, hvad der sker udenfor vores krop, hvilket betyder, at når du befinder dig i et behageligt og afslappet miljø, vil dine celler reagere, ved at, programmere sig ind i en behagelig og rolig tilstand. Når du befinder dig i et stressende og kaotisk miljø, vil dine celler tilpasse sig dette miljø-du kan blive stresset.

Dine celler vil grundlæggende tilpasse sig det miljø, som den fysiske krop befinder sig i. Hvilket giver god mening, for når solen skinner, føler de fleste sig generelt gladere og bedre tilpas, end når vejret er gråt og trist. Så vi kan roligt sige, at lyset har en positiv indflydelse på os.

Ligeledes har farver en større indflydelse på os, end vi umiddelbart tror, de kan påvirke os dagligt, om det er farver i vores hjem eller andre steder så kan påvirke hjernen. Det hele starter fra man står op om morgenen, og det tøjvalg man træffer, nogle farver føler man sig bedre tilpas i end andre, og det kan være afgørende for, om man får en god eller knap så god dag. Og det ses på ens udstråling.

Lys og farver er grundlæggende i vores liv, vores eksistens og er afgørende for vores sundhed. Lampens farvede lysfunktion er baseret på, en ældgammel, naturlig og sikker metode. Dens lys virker på celle niveau, og er effektiv for både fysiske såvel, som psykiske udfordringer, samt til smertebehandling, kan stimulere/styrke ens immunforsvar og skabe balance/energi i kroppens chakraer.

Det er en fuldstændig smertefri behandling, det er dog almindeligt, at det kan prikke eller sitre vagt i det kropsområde, som stimuleres.

De mulige reaktioner, under og efter behandlingen, er kroppens svar på og viser, at den har sat gang i udrensning af ophobede affaldsstoffer, og at kroppens selvhelende regenereringsproces er sat i gang.

Drik rigeligt med vand efter behandlingen.

Behandlingen er også et effektivt valg sammen med Ansigtszone & refleksterapi og Japansk cosmo lifting.

Lys & farveterapi er ikke en erstatning, for medicinsk behandling. Ved svære eller vedvarende symptomer bør man altid konsulteres af en læge.